ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

info@myionios.gr

211 1047200

Επιβάλλεται ένα υβριδικό μοντέλο ασφάλισης του πρωτογενούς τομέα

Όταν αναφερόμαστε στις Αγροτικές Ασφαλίσεις, εστιάζουμε σε όλο το εύρος που αφορά στην διαχείριση κινδύνων στον πρωτογενή τομέα και ειδικότερα στην ενεργητική προστασία της αγροτικής παραγωγής, του αλιευτικού, του υδατοκαλλιεργικού, του φυτικού, του ζωικού και του εγγείου κεφαλαίου των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Περισσότερα

Μονόδρομος για το επιχειρείν η ιδιωτική ασφάλιση

Από τα 80 δις των ζημιών των επιχειρήσεων από πλημμύρες για το 2021 μόνο τα 20 δις ήταν ασφαλισμένες απώλειες

Περισσότερα

IONIOS New Agency: Στα €5.408.000 εκ. ο κύκλος εργασιών της για

Η λίστα με τους top 40 Μεσίτες & Πράκτορες της Ελληνικής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης είναι μια πολύ καλή απεικόνιση του κλάδου των «Ασφαλιστών» και των εταιρειών που τη στελεχώνουν έχοντας σημαντικά μερίδια αγοράς.

Περισσότερα

Εθελοντική Αιμοδοσία

H IONIOS NEW AGENCY στηρίζει εμπράκτως την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Περισσότερα

Ο ρόλος των συνεργειών και των συγχωνεύσεων

Τη ρότα που έχει πάρει η ασφαλιστική αγορά σε επίπεδο εταιρειών, αναμένεται να ακολουθήσει και η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και ειδικότερα στα Ελεύθερα Δίκτυα και σε επίπεδο Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Περισσότερα

Η μέθοδος των 3 επιλογών

Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν σύγχρονες τακτικές marketing προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους. Η τεχνολογική εξέλιξη έχει βοηθήσει σε αυτό. Όμως ορισμένες παραδοσιακές τακτικές δεν έχουν επηρεαστεί.

Περισσότερα

Διατήρηση της ψυχολογίας σε πρωτόγνωρους καιρούς

Όποια και αν είναι η κατάσταση στο περιβάλλον το οποίο ζούμε, το βασικό στοιχείο για να ανταπεξέλθουμε τις δυσκολίες είναι η ισορροπία του μυαλού.

Περισσότερα

H Ionios Academy καθιερώνει κουλτούρα

O Πλούταρχος έλεγε (παραφράζω με σεβασμό) «Η παιδεία, από όλα τα αγαθά μας είναι το μόνο αθάνατο και θείο. Και απ’ όλα τα πράγματα δύο είναι τα σπουδαιότερα στη φύση του ανθρώπου, δηλαδή ο νους (σκέψη) και ο λόγος (γλώσσα)».

Περισσότερα

4 Βασικά λάθη των πωλήσεων που πρέπει να αποφύγεις

Έχει αναλυθεί, πολλές φορές, ότι ενώ τα χαρακτηριστικά δείχνουν σε κάποιο βαθμό τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει ένα πρόγραμμα σε σχέση με κάποιο άλλο, αυτό δεν είναι αρκετό για να ολοκληρώσει μία πώληση.

Περισσότερα

IONIOS NEW AGENCY: Η σωστή διάσταση στα δίκτυα πωλήσεων

Η IONIOS δίνει, πραγματικά, υπεραξία στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή και τον οδηγεί μέσα από μία δομημένη διαδικασία στην απόκτηση ορθής κουλτούρας ελεύθερου επαγγελματία - επιχειρηματία με σεβασμό, όμως, στον πελάτη και στην κοινωνία.

Περισσότερα

Η Ionios New Agency στον ΟΔΗΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2020

Στην κουλτούρα του Management by Objective η IONIOS NEW AGENCY παντρεύει τις παραδοσιακές αξίες των ελεύθερων δικτύων με την επιχειρηματική ορθά δομημένη επιχείρηση.

Περισσότερα