ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

info@myionios.gr

211 1047200

Μήνυμα Προέδρου

Μήνυμα Προέδρου

Μάρκος Ροντογιάννης

«Καλωσορίσατε στον Όμιλο της IONIOS NEW AGENCY, ένα σύγχρονο και πρωτοπόρο σύστημα υπηρεσιών, το οποίο καθοδηγείται από το σύνθημα «...ένα βήμα μπροστά».

Η ποιότητα στην παρεχόμενη υπηρεσία σε συνδυασμό με την ποικιλία και τις δυνατότητες εξυπηρέτησης του πελάτη, ορίζουν τη διαφορετικότητα αλλά και την επιτυχία του concept.

Με έδρα το Μαρούσι η IONIOS NEW AGENCY ιδρύθηκε το 2006 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την προώθηση ασφαλιστικών και τραπεζικών υπηρεσιών. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται επί της Λ. Κηφισίας 32 στο Μαρούσι.

Η IONIOS NEW AGENCY δημιουργήθηκε από την έμπνευση μιας ομάδας νέων και ήδη καταξιωμένων ανθρώπων στην αγορά, οι οποίοι ήθελαν και μπόρεσαν να χαράξουν τη δική τους πορεία με μοναδικό οδηγό το ταλέντο τους και την αγάπη τους για το ωραίο, το μεγάλο, το διαφορετικό.

Ξεκινήσαμε με την προσδοκία ότι το ταξίδι θα είναι μακρύ και γεμάτο συγκινήσεις και με την ελπίδα ότι θα έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτή τη διαδρομή όλους του ικανοποιημένος συνεργάτες και τους ευχαριστημένους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις επιλογές μας και θα καταφέρουμε να φανούμε αντάξιοι των μεγάλων προσδοκιών που δημιουργούμε».

ΟΡΑΜΑ

Η IONIOS NEW AGENCY επιδιώκει να είναι η Νο1 εταιρεία σε επίπεδο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, management, καινοτομίας και εκπαίδευσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Να παρέχουμε στους συνεργάτες μας εκπαίδευση και management υψηλού επιπέδου καθώς και την απαραίτητη στήριξη για την πραγμάτωση των επαγγελματικών στόχων, βοηθώντας τους να υιοθετήσουν ρόλους ευθύνης στον ραγδαία μεταβαλλόμενο σύγχρονο κόσμο της παγκόσμιας συνεργασίας και της αλληλεξάρτησης, να προωθούμε την έρευνα και την παραγωγή γνώσης, να θέτουμε εαυτόν στην υπηρεσία της κοινωνίας μέσα από την διάδοση και την εφαρμογή της γνώσης, καθώς και μέσα από καινοτόμες συνεργασίες με επιχειρήσεις και οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΞΙΩΝ

Να ενθαρρύνουμε μέσα στην IONIOS NEW AGENCY τις αξίες της προσωπικής ακεραιότητας, την ελευθερία της αμφισβήτησης και την συνεχή επιδίωξη της επιμόρφωσης, το σεβασμό στους νόμους της ελληνικής επικράτειας, τον σεβασμό προς το άτομο, τον επαγγελματισμό και την επιμέλεια, την δεοντολογική συμπεριφορά, την αστική ευθύνη, την ανοχή, την βιωσιμότητα των πόρων, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, την εξατομικευμένη φροντίδα και εστίαση στον διαμεσολαβητή.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Να αποκτήσουν οι συνεργάτες μας υψηλού επιπέδου μόρφωση, να αναπτύξουν κριτική σκέψη και επικοινωνιακές ικανότητες μέσα από την εκπαίδευση και τα σεμινάρια. Να αποκτήσουν τις απαιτούμενες για το επάγγελμά τους γνώσεις και δεξιότητες που τους ενσταλάζονται μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια.
Να ατσαλωθούν με εμπειρίες και γνώσεις οι οποίες θα τους φανούν χρήσιμες στο επιχειρείν.

Για μια ακόμη φορά σας καλωσορίζω θερμά στον Όμιλό μας.

Μάρκος Ροντογιάννης