Home Εταιρεία
Ionios Brokers - Βασικά Πλεονεκτήματα

 

1. ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 

 • Ταχύτατη ανάπτυξη

Η Ionios Brokers ιδρύθηκε το 2006 και πήρε την σημερινή της μορφή το 2008. Μέσα σε 2 χρόνια έχει έσοδα από προμήθειες 1,5εκ. € που την κατατάσσουν ανάμεσα στους μεγαλύτερους μεσίτες της αγοράς. Το 2010 ανέβηκε στην 6η θέση.

 • Γεωγραφική διασπορά

Ήδη μέσα σε 2 χρόνια έχουν δημιουργηθεί 25 σημεία πώλησης σε 25 διαφορετικούς δήμους και πόλεις. Για το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται 5 νέα franchise & 15 επιπλέον έως το τέλος του 2011. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι κάθε νέο franchise στην ωρίμανση του(3ετία) δημιουργεί καθαρό έσοδο για την εταιρεία 30.000€ έτος.

 • Ευρύ δίκτυο πωλήσεων

Εκτός από το δίκτυο franchise η Ionios Brokers διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο απευθείας πωλητών που συνεχώς διευρύνεται. Το δίκτυο αυτό αριθμεί σήμερα 80 παραγωγικούς συνεργάτες, έναντι 40 το 2011.

 


 

2. ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ BRAND NAME

 
 • Ισχυρό και αξιόπιστο brand name

Η Ionios Brokers είναι ο μοναδικός μεσίτης που λειτουργεί με την μέθοδο franchise. Αυτό εξασφαλίζει:

α) γρήγορη ανάπτυξη

β) απόλυτο έλεγχο των διαδικασιών του δικτύου διανομής.

 • Επαγγελματικό Marketing

Η δημιουργία του franchise και η επιλογή των γεωγραφικών περιοχών έχει ανατεθεί στην εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων Wizion. Η Wizion έχει αναλάβει την ανάπτυξη ορισμένων από τις μεγαλύτερες αλυσίδες franchise της Ελληνικής αγοράς.

 • Ευνοϊκό οικονομικό περιβάλλον

Σε μια περίοδο υποχώρησης των υπολοίπων franchise – λόγο οικονομικής συγκυρίας και πτώσης της κατανάλωσης – το concept της Ionios Brokers κερδίζει έδαφος λόγω του χαμηλού κόστους εισόδου και της διευρυμένης ανάγκης για ασφάλιση σε ανταγωνιστικές τιμές.

 


 

3. Η IONIOS BROKERS ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ

 

 • Υγιής οικονομική βάση σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Η Ionios Brokers έχει εφαρμόσει σύστημα ταχυπληρωμής με τους πελάτες της μηδενίζοντας τον κίνδυνο μη απόδοσης οφειλών.

- Παρά την ταχύτατη ανάπτυξη της και την εντάσεως εργασίας δραστηριότητα της είναι κερδοφόρα.

 • Σταθερή διοικητική πλατφόρμα ικανή να υποστηρίξει αύξηση εργασιών

- Ο υπάρχον διοικητικός μηχανισμός της Ionios Brokers μπορεί να υποστηρίξει άμεσα χωρίς επιπλέον επενδύσεις τριπλασιασμό της παραγωγής.

- Διαθέτει state of art μηχανογραφικό σύστημα με on line σύνδεση με τα καταστήματα.

- Οι υπάρχουσες διαδικασίες εγγυώνται παραγωγικότητα και διαφάνεια στις συναλλαγές με πελάτες και ασφαλιστικές εταιρείες.

 • Ισχυρό και έμπειρο management

- Η Ionios Brokers έχει πελατοκεντρική δομή με έμφαση στην εξυπηρέτηση τόσο των τελικών καταναλωτών όσο και της δομής του franchise.

- Στελέχη με πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό, τραπεζικό και real estate χώρο, εκπαιδεύουν, παρακολουθούν, παρακινούν και εποπτεύουν με σύγχρονο τρόπο τα γραφεία franchise καθώς και τους συνεργάτες τους.

- Το δίκτυο franchise είναι εξαρτημένο δίκτυο και πλήρως ελεγχόμενο με σύμβαση εποπτείας και ελέγχου των μηχανισμών.

 


4. ΥΨΗΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 • Ισορροπημένο mix προϊόντων

- Η Ionios Brokers είναι ο μοναδικός μεσίτης που ασκεί ταυτόχρονα ασφαλιστικές και τραπεζικές εργασίες.

- Στον ασφαλιστικό τομέα δεν περιορίζεται στις ασφάλειες αυτοκινήτου. Διανέμει όλες τις γραμμές ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και γενικών εξασφαλίζοντας ισορροπημένη ανάπτυξη. Το 2010 23% των εσόδων προήλθαν από τον κλάδο ζωής, 23% από τον κλάδο πυρός, 48% από τον κλάδο αυτοκινήτου, 6% από τα δάνεια.

 • Διαφοροποιημένο δίκτυο διανομής

Τόσο η γεωγραφική διασπορά του franchise όσο και η ισορροπημένη ανάπτυξη franchise και direct δικτύου πωλήσεων εξασφαλίζουν την ομαλή ανάπτυξη και την απορρόφηση μελλοντικών κινδύνων.

 • Ανάπτυξη νέων καναλιών διανομής

Η Ionios Brokers έχει δρομολογήσει την ανάπτυξη νέων συνεργασιών με τραπεζικά ιδρύματα για την διανομή των προϊόντων τους μέσω των καταστημάτων της.


 


 
Franchise
franchise-pic

 

Βρείτε ένα συνεργάτη μας

MOST PROMISING FRANCHISOR

FRANCHISE-awards_LOGO-2010